Zwemvijvers

Terug naar overzicht

Overwinteringsvloeistof 5 liter

€ 24,95

Specificaties

  • Geleverd in vloeibare vorm
  • Goedgekeurd voor het gebruik in zwembaden
  • Lees altijd de veiligheidsvoorschriften
Overwinteringsvloeistof beschermt je zwembad in de winter tegen algen en voorkomt dat het water groen wordt. Ook gaat het kalkaanslag op de rand tegen. Wintervloeistof is een krachtig middel dat zelfs goed werkt wanneer de pH waardes niet meer in balans zijn. Een goede voorbereiding in de winter zorgt ervoor dat je bij mooi weer snel kunt zwemmen in schoon en helder zwemwater.

Gebruiksaanwijzing overwinteringsvloeistof

Verwijder eerst het zichtbare vuil uit zwembad. Voer daarna een schokbehandeling uit met chloorshock om het water goed te desinfecteren. Wacht 24 uur en voeg vervolgens de overwinteringsvloeistof toe. Zorg ervoor dat je de vloeistof goed verspreidt over het zwembad en dat de zwembadpomp loopt. De normale dosering is 1 liter per 30m³, maar wij adviseren 1 liter overwinteringsvloeistof per 15m³. Zo werkt de wintervloeistof extra krachtig. Een extra dosering kan ook geen kwaad voor het zwembadwater. Herhaal na enkele maanden de behandeling.

Veiligheidsvoorschrift overwinteringsvloeistof

Voeg overwinteringsvloeistof altijd toe aan het water en nooit andersom. Draag handschoenen bij het toevoegen van de vloeistof. Bewaar de verpakking altijd op een veilige, droge en koele plek. Spoel een lege verpakking altijd uit met zwembadwater voordat je het weggooit. Lees altijd de veiligheidsvoorschriften op de verpakking.

Kenmerken overwinteringsvloeistof
  • Geleverd in vloeibare vorm
  • Goedgekeurd voor het gebruik in zwembaden
  • Zeer geschikt bij het winterklaar maken van het zwembad
DOEHETZELF-zwemvijvers.be