Zwemvijvers

zwemvijver

Een zwemvijver is een bad waarin de natuur haar werk zelf doet.

Een zwemvijver bestaat steeds uit 2 delen: een zwemzone en een filterzone(moeraszone). Deze filterzone kan zowel rechtstreeks aansluiten op de zwemzone alsook apart van de zwemzone liggen. Belangrijk is wel dat het waterniveau van de zwemzone en de filterzone op dezelfde hoogte staat!!
In een zwemvijver laten wij de natuur zijn gang gaan al dan niet geholpen door een mechanische filtering (afhankelijk van het type dat u kiest). Dankzij de natuurlijke filtering van het water door lava en speciaal voor ons gekweekte waterplanten garanderen wij u helder water.


Zwemvijver 'Classic'

De zwemvijver classic werkt 100 % natuurlijk zonder toevoeging van producten of mechanische filtering. Het water stroomt op een natuurlijke manier door de filterzone en wordt gefilterd via de moeraszone. Lava en speciale waterplaten zorgen voor een natuurlijke filtering. Deze zwemvijver heeft echter 3 grote nadelen: het water kan en mag niet verwarmd worden(warmte zorgt voor extra algen), er ontstaat bio-film wat de bodem, wanden en trap glad zal maken en er zal altijd algengroei te zien zijn in het water.

Zwemvijver 'Improved'

Deze zwemvijver is een verbeterde versie van de classic zwemvijver. Hier gaan wij een deel van de nadelen van de classic zwemvijver aanpakken. Het filteren van het water gebeurt hier zowel mechanisch(via een filterinstallatie met ph-regeling) als natuurlijk(via de moeraszone). Dit type van zwemvijver kan ook verwarmd worden wat uw zwemcomfort zal verbeteren. De zwemvijver improved zal u het comfort geven van een traditioneel zwembad.
Alle technieken hebben een basisautomatisering

Zwemvijver 'Ultimate'

Bij de ultimate zwemvijver laten wij werkelijk niets aan het toeval over. Door gebruik te maken van nano-filtratie wordt het water extra traag gefilterd wat de kwaliteit van uw water enorm verbeterd. De ultimate zwemvijver is voorzien van de meest geperfectioneerde en innovatieve waterbehandelingstechnieken die er momenteel op de markt te vinden zijn. En als slot gaan wij gebruik maken van bijkomende natuurlijke ontsmetting van uw zwemwater. Deze technieken zorgen ervoor dat uw water glashelder is en dat algen en bio-film quasi geen kans krijgen. De mechanische nano-filtratie en waterbehandeling gebeuren volledig automatisch.
Vanaf € 7.060

Configureer uw zwemvijverStap 2

Afmetingen (zwemgedeelte)

Geef eigen formaten op in meter
– Minstens 5 × 2 m –

×
×

Deze zwemvijver vereist een filterzone van 3,3 m².
U kan de afmeting ervan vrij kiezen:

Om verder te kunnen gaan dient u eerst de gewenste afmeting van de filterzone te bepalen via de schuifbalk

× 3.30
Stap 0 van 9
DOEHETZELF-zwemvijvers.be