Zwemvijvers

Hybride zwemvijver

De rolls royce onder de natuurlijke zwembaden: hier wordt werkelijk niets aan het toeval over gelaten.

Een hybride zwemvijver is een combinatie van het beste van onze 2 zwemwerelden.
Hier worden alle voordelen van een ultimate zwemvijver gecombineerd met een bio-zwembad om zo te komen tot de ultieme zwemsensatie. Dankzij deze unieke combinatie kan u 24/7 en 365 dagen lang per jaar genieten van een prachtige waterpartij.

Met 1 simpele druk op de knop tover je uw zwemvijver om in een bio-zwembad en vice-versa en kan u ook tijdens de winter genieten van prachtig kristalhelder water.

Dankzij het aspect van een zwemvijver en zijn bijhorende plantenfilter behoudt het zijn natuurlijke karakter het hele jaar door en zal het voor een enorme meerwaarde zorgen binnen uw tuin.
In de zomer zal de zwemzone zich afsluiten van de plantenzone waardoor het water continu mechanisch gefilterd wordt en zult U beschikken over kristalhelder, zijdezacht drinkbaar water waarin u en uw kinderen zich volledig kunnen uitleven.
Dankzij ons 100 % chloorvrij water hoeft u zich ook geen zorgen meer te maken over eventuele huid- of oogirritaties. De plantenzone zal op dat moment omgetoverd worden tot een afzonderlijke vijver waar het water door middel van schuimsproeiers in beweging gehouden wordt.

In de winter maken we de omgekeerde beweging en gaan we het water van de zwemzone filteren via de zwemvijver waardoor u in maart terug met 100% zuiver, nieuw water aan het zwemseizoen kan beginnen. Een bijkomend voordeel van het filteren via de helofytenfilter in de winter is dat je het elektriciteitsverbruik in de winter geminimaliseerd wordt omdat we niet meer via de mechanische filtering werken.
Dankzij onze mooie verlichting in de hybride-zwemvijvers kan je ook in de winter en ’s avonds genieten van een sprookjesachtige waterpartij. Kortom van een hybride-zwemvijver geniet je het hele jaar door.
Vanaf € 17.540

Configureer uw Hybride zwemvijverStap 2

Afmetingen (zwemgedeelte)

Geef eigen formaten op in meter
– Minstens 5 × 2 m –

×
×

Deze zwemvijver vereist een filterzone van 2,5 m².
U kan de afmeting ervan vrij kiezen:

Om verder te kunnen gaan dient u eerst de gewenste afmeting van de filterzone te bepalen via de schuifbalk

× 2.50
Stap 0 van 9
DOEHETZELF-zwemvijvers.be